Speedgoat®

Speedgoat vállalat a MathWorks Simulink® és Simulink Real-Time™ programozási felületeinek legkorszerűbb valósidejű tesztelésekre alkalmas rendszerek fejlesztésére specializálódott.
A Speedgoat megoldásai könnyedén integrálhatóak Simulink-be, hogy tesztelés ideje alatt fizikai hardver is csatlakozzon a rendszerhez, alkalmasak Simulink segítségével automatikus C és HDL kódban generált valós idejű alkalmazások futtatására, valamint modell verifikálásra, validálásra, és az új ötletek folyamatos ellenőrzésére. Számos iparág és tudományág használja a Speedgoat termékeket, jelen van laborokban, tantermekben, gyártásban vagy akár munkagépekbe ágyazva.

 

Speedgoat

 Speedgoat  honlapja >>

Termékek

Valós-idejű hardver rendszerek

A Speedgoat gazdag választékot kínál valós-idejű hardver rendszerekből, mindegyiket különböző területekre optimalizálva: iroda – labor, munkaterület, gyártás, üzemi számítógép vagy tudományos felhasználás céljából.

Minden eszközre igaz:

  • teljesen összeszerelt és tesztelt, hogy a szükségleteknek megfelelő legyen
  • bármikor bővíthető
  • garanciát és támogatást biztosítunk hozzá
  • Simulink teszt modellekkel, kábelekkel és kártyákkal (terminal boards) szállítjuk

 

RTT

I/O modulok

A Speedgoat I/O modulok lehetővé teszik, hogy a cél gépet teszt közben saját hardveréhez csatlakoztathassa.
A projekt konkrét követelményeitől függően a Speedgoat fix funkciós I/O modulokat valamint többfunkciós, újrakonfigurálható FPGA alapú modulokat is tud biztosítani.
Konfigurálható FPGA-alapú I/O modulokat  fejlesztésekhez jellemzően az alábbiak szerint használhatók:
chips
  • a nagy frekvenciás I/O (PWM, Capture, Quadrature dekódolás, …) és a protokoll funkciók (SPI, SSI, I2C, EnDat 2.2, …) – a mi FPGA Code modulunk biztosítja ezt a funkciót,
  • szabályzó kör algoritmusok a legmagasabb ciklikus sebességen futtatva, akár a MathWorks HDL Coder által a Simulink-ből automatikusan generált HDL kódot felhasználva,
  • saját HDL kódot alkalmazva a Speedgoat FPGA Engineering Kit segítségével.

Minden esetben előhuzalozott kártyával (terminal board), kábellel, Simulink Real-Time™ driver-rel és Simulink teszt modellel szállítjuk, amennyiben a megállapodás máshogy nem rendelkezik.

A legtöbb Speedgoat I/O modul elérhető PMC és XMC kivitelben és beépíthető minden Speedgoat valós-idejű célgépbe natívan, vagy egy PMC to PCI, vagy cPCI, vagy XMC to PCIe hordozóba. Ez lehetővé teszi, hogy ugyanaz az I/O modul iroda-, labor-környezetben, gépek belsejébe és mobil használatra is alkalmas legyen.

 

I/O modul típusok
Analog LVDT/RVDT/Synchro/Resolver
Digital Shared memory
Communications protocols Temperature measurement
Serial Strain and pressure
Configurable FPGAs Accelerometer measurement
Video Device simulation

_________________________________________________________________________________

Információkérés >>