Frequency Domain System Identification Toolbox

 

Frequency Domain System Identification Toolbox (fdident)  MATLAB licenchez vásárolható kiegészítő modul, mely dinamikus rendszerek nonlinearitásainak méréshez, identifikációjához és kiértékeléshez nyújt teljes eszköztárat.

A vizsgálatok a beépített egyszerűen használható grafikus felhasználói felület (GUI) segítségével vagy parancssori utasításokkal végezhetőek el.
Az objektumok a MATLAB szabályzástechnikai toolboxaival és a System Identification Toolboxával egyszerű adat-és modell-cserét tesznek lehetővé.

 

A Frequency Domain System Identification Toolbox frekvencia-tartománybeli eljárások

Sajátos jelformák (véletlenszerű zajok és nem-periodikus adatok) is megfelelően feldolgozhatóak a szivárgások vagy tranziens hatások eltávolításával. Az identifikáció idő- (idősorok) vagy frekvencia- tartománybeli (FRF mérések) adatokkal is kezdődhet. A modell-validáció magában foglalja különböző teszteket frekvencia tartományban.

A toolbox a MATLAB R2012b és régebbi verzióival is kompatibilis, és minden olyan operációs rendszeren futtatható, amelyiken a MATLAB szoftver is.

 

 

A toolbox kipróbálásához 7 napos letölthető trial igényelhető.

A toolbox főbb licenctípusai és azok árai az árlista oldalon találhatóak.
Oktatási intézményeknek oktatási célú licencek kedvezményes áron vásárolhatóak.

A jelenlegi toolbox verziót a Frequency Domain System Identification Toolbox eredeti fejlesztői készítik, és a Gamax Laboratory Solutions Kft. forgalmazza.

A MATLAB licencekhez a toolboxból új licenc vásárolható, vagy a meglévő licenc előfizetése frissíthető, vagy folytatható.

További részletekért kérjük, keressen minket a fdident@gamax.hu e-mail címen.
A toolbox Felhasználói Szerződése tartalmazza részletesen a licenc használati feltételeit.

Részletek a toolbox fejlesztői oldalán érhetőek el.

 

Tovább a MathWorks® honlapjára »